| Robotzzzi a întrebat:

Salut.Nu respir de ceva timp cu nara stanga ...Am fost la doctor la control si mi s-a spus ca nu am polipi si mi-a dat un spray si niste pastile.Am fost la control dupa 3 lunii si a spus ca sunt bine si daca mi se mai infunda nasul sa merg la un consult...
M-ai am spray si il iau incontinuare dar tot infundata mi nara stanga...Ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| CatalinVictor1985 a răspuns:

Du-te la doctor si nu mai lua alt spray ca nu are rost. Sa gaseasca ala diagnosticul

| Irinelp a răspuns:

Cautati un doctor adevarat nu doar unul care are doar diploma de doctor dar care nu are nimic de a face cu aceasta meserie.

| FuriaGogoasei a răspuns:

Pai ce a zis doctorul? Daca se mai infunda nasul sa te duci la el, ti-ai dat singur raspunsul.

| ee a răspuns:

Daca obturezi nara dr poti respira pe st?

| CiocanN a răspuns:

Zi-i doctorului. polipii se indeparteaza cu medicamentatie, sau cu operatie. operatia nu este grea. multi prieteni si-au indepartat polipii prin operatie. adreseaza-te unui medic

| FuriaGogoasei a răspuns (pentru CiocanN):

Crezi ca daca e doctor el nu stie asta? Doh.

| CiocanN a răspuns (pentru FuriaGogoasei):

El poate crede ca ti sa desfundat si ca totul e ok. de asta sunt mai multe varinate sa scapi de o boala, pentru ca nu toate-si fac efectul...

| Cartofescu a răspuns:

Salut,am si eu aceeasi problema, nu e infundata chiar mereu...nu complet, dar daca imi acopar nara dreapta respir mai greu pe cea stanga decat daca as face invers, eh, cu toate acestea...este normal si nu ai de ce sa iti faci probleme, ai o mica problema cu septul, nimic de care sa iti faci griji si nu trebuie sa te operezi, chiar daca o poti face, nu e "rentabil" sa stai cu nasu-n "ghips" si sa te feresti de orice adiere de vant pentru 3 luni sau cat durea(nu mai stiu).

| Nanu_Dominik_1990 a răspuns:

Am avut si eu, si nu am gasit nici o solutie ar fi bine sa mergi la un doctor din alte tări ca pote in tăra ta unde vrei sa mergi ar putea sa fie doctori mai puternici, eu sunt in Germania si am un frate si el are un copil mic cu probleme la rinichii unu e prea mic si nu mai functioneaza acum el s-a transformat in trun kist nu stiu cum se scrie dar egal am mers la doctori si nimeni nu l-a luat la control pentru ca cand se intampla ceva ei o sa intervina, Acesta a fost sfatul meu, PS: nu sunt adevaratul florin salam LOL

| Nanu_Dominik_1990 a răspuns:

Ups eu am 2 cont-uri unu Florin Salam si acesta.

| AnimaxAnimax a răspuns:

Ai cancer nazal