| HoldMyHand a întrebat:

Salut, nu stiti cat de rau ma simt.Sa va explic, m-am deranjat la burta, si nu pot manca, azi am vomitat de 2 ori, dimineata ma doare burta rau. Ce sa fac? O sa merg la medic peste 2 zile, daca continui tot asa. Voi ce ziceti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Grey96 a răspuns:

Iti recomand un regim alimentar: bea ceai de tei sau de menta cate putin, mananca paine prajita, branza de vaca din aceia dietetica, iti poti face orez fiert, piept de pui fiert, o supa de pui usoara, poti manca sticsuri sau covrigei. Daca te doare rau burta poti lua un calmant. Iti mai recomand sa te duci urgent la medic pentru ca nu trebuie sa te joci cu sanatatea. Oricum trebuie sa mananci putin cate putin ca sa te pui pe picioare. Insanatosire grabnica

14 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Mergi chiar mâine la medic, de ce să te chinuiești aiurea o zi!

| gabriella85 a răspuns:

Mananca paine prajita, covrigi, cascaval...nu stiu, bea multe lichide ca sa nu intervina deshidratarea mai ales ca vomiti si ai scaune moi.sanatate!

| zdrangoi a răspuns:

Trebuie sa mergi la medic daca dureaza.
incearca sa iei imodium 2-3 talete.
e aproape sigur ca te linistesti daca e cava trecator si nu o infectie.

| MihaiA_2947 a răspuns:

Iti recomand un dicarbocalm pentru inceput (poate ai aciditatea prea mare la stomac) si daca esti stricat la stomac, 1-2 pastile de imodium te vor strange happy

| Bubu_8051 a răspuns:

Salut! De ce sa nu consulti un medic?! Nu strica:* Mult succes si sper sa te faci bine!:*

| Flafster a răspuns:

Cel mai ok ar fi sa iei o pastila-doua si sa stai in casa plus sa ai grija ce mananci.Cel mai important ar fi sa iei paracetamol ca sa nu iti creasca febra.

| Beyk a răspuns:

Iti recomand sa mergi la medic chiar maine.Noi nu suntem in masura sa iti zicem ce sa faci asa ca mai bine te duci la medic el te va ajuta mult mai mult dar iti dau un sfat. Totusi daca iti vine sa vomiti eu iti recomand sa storci o lamaie sa pui doar foarte putina apa si sa bei poate te va ajuta putin si eu am patit la fel dar mi-a trecut dar totusi daca nici maine nu iti trece du-te la doctor!

| danielaxyz a răspuns:

Ai toxiinfectie alimentara, ia LOPERAMID, e bun pentru infectii de genul asta

| BubblesDoubleS a răspuns:

Ai o indigestie presupun...Ai mancat mult si lacoma? Si asta e un factor.
Pana atunci iti recomand furazolidon, iar daca stomacul tau nu accepta o mancare ti ti se intoarce pe dos de fiecare data cand mananci posibil sa ai o cadere de vitamine.

| EmaS a răspuns:

Cand eram internata pentru o indigestie,o asistenta mi-a spus ca daca ar stii oamenii sa bea mult ceai amar, si ar manca de regim, ar scapa de mersul la medic.Incearca si tu, ia si furazolidon si poate scapi. Sanatate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa mergi mai devreme de 2 zile la doctor, chiar maine dimineata daca poti si daca nu iti trece, pana atunci fa un ceai, fa o baie fierbinte, bea ceaiul cu multa lamaie, sau fa o limonada si mananca fructe si legume, incearca sa stai la aer- acum e vara si este cald, iar maine dimineata tzup la nenea doctoru ca el stie mai bine! mai mananca si ceva paine sau cereale, ca sa nu fie numai lichid in stomacelul tau, si cand iti trec simptomele acestea, sa nu te ia cu ulcer! sanatate, si maine la doctor, bine?

| meedanyy a răspuns:

Poate ai fost beata iesi si de aia tie rau. Daca nu nu te lua dupa ai cu mananca paine prajita covrigi etc nu te ajuta... mananca ceva si bea ceva si daca faci gaze sau vomiti sau ambele e de bine daca nu mergi la medic

| starmaker a răspuns:

Eu zic sa mergi la medic maine! Poate fi o toxiinfectie alimentara de la un aliment stricat pe care l-ai consumat sau un microb/substanta din apa/aer etc. Ai mancat fructe nespalate sau ai baut apa din fantana?

| HoldMyHand explică:

Va multumesc foarte mult.O sa va dau la toti voturi.Multumesc.