| adrianbestboy98 a întrebat:

Salut,nu stiu ce am.asa sa incep: azi dimineata am fost la palatul copiilor constanta si cand am intrat pe poarta am alergat sa nu pierd ora de intrare si cand sa ajung aproape m-am oprit ca mai era putin pana la usa si a inceput sa ma doara ingrozitor pieptul, ce am? funda PS:o durere insuportabila

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| danadana28 a răspuns:

Chestia asta s-ar numi angina pectorala si poate fi semnalul unei boli cardiace. Cel mai bine ar fi sa consulti un cardiolog ca sa iti spuna daca sunt motive de ingrijorare. Multa sanatate!

| Zambesteee a răspuns:

NU te ingijora! Faptul ca te-a durut pieptul nu trebuie sa te speriiwinking Ai inceput sa alergi brusc fara a face o mica incalzire si faptul ca ai deppus prea multe efort fizic, ar trebui sa explice durerea de piept happy Eu practic sport timp de 4 ani si da, cateodata si pe mine ma doare ori pieptul ori splina sau ficatul doar atunci cand alerg neincetat timp de cateva ore. So, chil out!

| adrianbestboy98 explică (pentru Zambesteee):

Da la fel e si la mine unori ma doare pipetul uneori acolo in zona buricului