| MarianPapuc98 a întrebat:

Salut.

Nu stiu ce am avut astazi, m-am trezit cu batai neregulate ale inimii, puls 70-75. Am fost pe afara si dupa niste fotbal am facut o pauza 30 minute si am verificat pulsul, 120, aveam puls 120 si eram in repaus, dupa o ora adica cam acum am puls 100 cu tensiune 10 cu 7 parca, mai jos de 100 vad ca nu scade, eu de obicei am 85, am 17 ani.

Ce poate fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Georg13 a răspuns:

Pulsul normal se afla intre 60-90 de batai/minut, deci de dimineata era normal. Dupa efort este normal sa creasca, insa daca tu spui ca il ai 100 la o ora dupa fotbal, inseamna ca inima se acomodeaza cu greu la situatiile diferite. Cel mai bine este sa mergi la medicul de familie, el va stii mai bine, insa pana ajungi, incearca sa iti monitorizezi atat pulsul cat si tensiunea.