| BrendaSuperba a întrebat:

Nu stiu ce sa fac! De doua saptamani si jumatate imi tot vine stopu! In primele 6-7 zile venea normal pana aproape ca nu mai venea de loc si dupa 3 zile a inceput sa-mi vina iar, nu exagerat de mult dar nici putin si sunt pe stop de vreo 17 zile! Ce pot sa fac?(am 13 ani jumate si sunt la inceput adica asta e al 8-9 lea stop)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| adrianajollie a răspuns:

Nu stiu daca e asa grav probabil e vreo dereglare oi fi racit sau... habar nu am, dar ar fi totusi bine sa consulti un medic happy

| laurika_6967 a răspuns:

Pai la inceput menstruatia nu iti vine regulat sfatul meu este sa astepti inca o saptamana si daca vezi ca nu se opreste sa vizitezi un medic ceva!

| Instinkt a răspuns:

"Rosu stop, Saraca sta pe loc"laughing ce nicklaughing brenda superba

| HatreD a răspuns:

Vorbeste cu parintii. Mergi la medic. Cauzele ar putea fi multiple!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu este normal. E adevarat ca la varsta ta pot exista dereglari menstruale (apropos, este menstruatie sau, eventual, ciclu; stop este un cuvant vulgar de mahala, nu-l mai folosi). Oricum, o sangerare menstruala poate dura maxim 10 zile, tinand cont de varsta ta poate 12 zile, dar in nici un caz mai mult. Deja sangerezi de prea multa vreme, ceea ce este periculos. VOrbeste cu mama ta care te va duce la un pediatru (pentru ecografie de uter si ovare).