| GeXz a întrebat:

Nu stiu ce sa mai fac.Ma doare maseaua de ceva timp si nu mai am idee ce pot face! Am luat un Ibalgin, m-am spalat cu pasta de dinti durerea a trecut ceva timp dupa care iar m-a luat. Maseaua asta ii terminata! Are o gaura imensa in ea, e cariata, macinata, infectata. Aproape toate maselele mele sunt asa! Acum cand scriu durerea este suportabila, simt pulsati, si am senzatia ca ma mananca de imi vine sa ma scarpin! Si ar fi posibil sa fii tras curent... ieri dupa ce facusem baie am dat cu feionul, am iesit afara cu capul gol... + ca am mai stat si dezbracat happy Sper sa imi dati cateva sfaturi happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Ioana02red a răspuns:

Buna! Trebuie tratament cu Augmentin! Si apoi mers la stomatolog sau la spital sa- ti scoata maseaua+nerul si infectia pe care o ai. Tratamentul cu antibiotic se tine 7 zile luat la 12 ore (augmentin) dar e o solutie provizorie, de extractia maselei nu scapi...

| bogdi504 a răspuns:

Baga sare in gaura aia si stai cu capul pe spate si iti trece imediat...o sa simti niste furnicaturi asa care te gadila si o sa-ti treaca pe moment...cel mai indicat este sa mergi la un dentist dar este cam tarziu daca zici ca sunt asa de "ciuruite" laughing daca te duceai din timp ti le curata si iti punea plombe. funda?

| JohnSimon1983 a răspuns:

Salut.

Iti recomand sa mergi la dentist de urgenta. Dar totusi daca vrei ceva leac alternativ (babesc) iti recomand sa-ti cumperi un bitter suedez... il gasesti in orice farmacie sau plafar. E facut numai din plante si are o aplicatie foarte larga, adica e foarte bun contra infectiilor, curata organismul de orice boala si-i intareste imunitatea, mai exact e leacul natural universal. Vei lua 1 lingurita din acest bitter si o sa ti in gura chiar la locul durerii. Repeta asa timp de 1 saptamana si daca ai puroi iti va trece, iar durerea va disparea. Apoi va trebui oricum sa mergi la un dentist. De asemenea acceseaza lumeaplantelor.info si vei gasi o gramada de sfaturi in acest sens. Sper sa te ajute acest raspuns.

| borsosbianca a răspuns:

Trebuie sa mergi la dentist