Bună.
Când mai faci exces de mâncare un Triferment și un Metoclopramid te ajut să scapi de senzația de vomă, un ceai cald după ce ai servit masa copioasă ajută de asemenea la o digestie ușoară.
Pa, pa.
Bunica mea avea o vorba "Cel care se scuza s-acuza" cu parere de de rau iti spun ca DA TU ESTI BULIMICA fiind o fire mai carcotasa m-am uitat la itrebarile tale anterioare. La o inaltime de 170 ar trebui sa ai macar 60 kg iar tu ai 54 kg si vrei sa slabesti. Esti exemplul tipic de persoana bulimica ai folosit laxative ai tinut cure de slabit draconice, mereu te preocupa greutatea si acum vrei sa apelezi la o alta metoda de slabit (inducerea vomei dupa masa). Eu iti recomand sa uiti de greutate nu aspectul fizic conteaza cel mai mult desi majoritatea barbatilor stramba din nas cand vad o femeie prea slaba care nu are fund in palaloni. Daca nu poti sa te abtii de la dorinta de slabit atunci cere ajutorul unui psiholog.PS laxativele sau inducerea vomei provoaca grave tulburari ale organismului care pot pune viata in pericol.
Incearca sa iei un colebil...Sigur va functiona, este special pentru persoanele care au mancat mult si li se face rau Tatal si verisoara mea au patit la fel si dupa l-au luat s-au simtit mai bine.
Salut! Gasesti informatii complete pe Sportaholic www.sportaholic.ro
Nu trebuie neaprat sa vomiti,fa-ti un ceai,incearca sa mergi la baie,stai in pat, ia un dicarbocalm daca ai si atat.E o prostie sa vomiti, crede-ma ca nu iti face bine ci dimpotriva...
Nu cred ca asta e solutia. Eu as lua povestea asta ca pe o lectie :-) Data viitoare fii atenta la ce mananci! Intra si pe http://www.SlabescUsor.ro si mai citeste una alta :-)