| Robert_2672 a întrebat:

nu va suparati ca va intreb, dar as dori sa imi spuneti cateva mici sfaturi sau ce sa pot face intr-o anumita privinta.
problema sta in felul urmator: am 15 ani aproximativ 58 kg si 172 cm. Ei bine, imi doresc sa mai cresc macar 3-4 cm in inaltime. Va rog imi puteti spune ce sa fac, in afara de volley? Astept raspunsuri. Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Un tratament de la medicul de familie pentru a creste, sau sa iti intinzi mainile si picioarele prin exercitii

| Robert_2672 explică:

Ps: sunt baiat; D

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baschet sau inot

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti incerca sporturi ocazionale, sau inscrie-te la baschet, inot, fa 1000 de saritri in plan frontal pe zi, sau margi pe teren si alearga. Baga id-ul asta "aryna_9" fara ghilimele, si iti voi spune si alte metode.