| suiramikkk a întrebat:

Salut, numele meu este Marius, si am o intrebare pentru cei care au fost la dentist pana acum, am 16 ani, si maxim o luna o sa ma duc la dentist, am mai fost cand eram mic dar cine mai tine minte, deci eu am cei 2 dinti din fata strambi, adica unu peste altu, de cand eram mic ( cum se zicea, daca dai cu limba pe la dinte iti creste stramb ), dupa atata timp credeti ca se mai pot indrepta? Poate a mai patit cineva si poate primesc un raspuns concret, sa sper sau nu. Am mai avut o amica care aceeasi problema avea numai ca nu la cei din fata, si a purtat aparat timp de 4 ani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Gabriela1313 a răspuns:

Buna Marius, daca vrei sa iti indrepti dintii este nevoie de aparat dentar. Si eu port aparat si sa stii ca nu e asa de rau. Sa nu iti fie frica. Prima data si pe mine ma inspaimanta aceasta idee dar putin cate putin am prins curaj. Bafta! happy

3 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Se va pune un aparat dentar, dacă vrei să îi îndrepți!

| suiramikkk explică (pentru Azµre):

De aparat stiu, dar poate a mai avut cineva problema asta si stie cat timp aproximativ trebuie sa port acel aparat, totusi e o perioada lunga de cand ii am.

| Azµre a răspuns (pentru suiramikkk):

Depinde de fiecare în parte nu înseamnă că la unul dacă s-a reparat în 6 luni se va repara și la tine. Poate dura de la 6 luni la câțiva ani.