| R3llu a întrebat:

Salut numele meu este Relu in urma cu 2 ani am tras la sala am luat ceva suplimente, am crescut in in masa musculara prea repede intr-un timp foarte mic ...nam mai mers la sala vazand ca mi-a aparut vergeturi subrat destul de mari. si acuma le am pentru ca mi s-a spus ca nu imi mai trece, m-am gandit in viitorul apropiat sa-mi fac un tatuaj care sa-mi acopere vergeturile ..este bine? nu va fi nicio complicatie? tatuajul meu o sa fie in regula? astept un raspuns cat mai repede! mersi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Tatuajele nu se fac pe zone afectate de vergeturi!
Pa, pa.

| Prezidentul a răspuns:

Da, te-ai gandit mult? Vergeturile trebuie tratate.

| Cosmin86 a răspuns:

Eu fac sala de ani buni, am luat o gramada de suplimente, nu "ceva", si mananc 4-5 mese pe zi. Si nu am niciun vergeturi sau ceva de genul.

Tu nu bei suficienta apa? Gen 3-4 litri pe zi?

| R3llu explică (pentru Cosmin86):

Beau suficienta apa, da oare o sa-mi treaca peste un timp mai indelungat?

| Cosmin86 a răspuns (pentru R3llu):

Ideea era sa bei inainte sa-ti apara... nu stiu ce sa zic, fa-ti o consultatie si vezi ce-ti recomanda medicul, ca am vazut ca exista o gramada de creme si tratamente.