| unuu a întrebat:

Salut, o intrebare catre voi?, in urma cu un an cred? mi-a aparut in zona pubiana, (mai precis mai jos de buric, si cateva pe picior in jos) unele ridicaturi micute ca alunitele. daca le deranjam imi provoca mancarimi. daca nu le deranjam nu aveam traba cu ele... va intreb oare ce este? si inca o intrebare? mi-a aparut o pata rosie micuta, tot pe capul penisului... dar nu cred ca este iritatie, deoarece nu imi provoaca mancarimi, nu ma deranjeaza dar nu stiu ce este? ma puteti ajuta? Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Empathizer a răspuns:

Sunt vegetatii veneriene date de un Papilomavirus. Mergi la Dermatologie sa te tratezi, esti contagios. Boala se transmite pe cale sexuala.

| Empathizer a răspuns:

Sunt vegetatii veneriene provocate de un Papilomavirus. Mergi la Dermatologie sa te tratezi. Esti contagios. Boala se transmite pe cale sexuala sau prin lenjerie infectata.

Ai grija sa porti chiloti albi de bumbac, ca sa-i poti fierbe dupa folosire, pentru a distruge virusul de pe ei. Fierbe si prosoapele folosite, din acelasi motiv.