| Sergiu_Arnăutu_1995 a întrebat:

O întrebare pentru fumători am. De la un timp observ că filtrul țigării se îngălbenește,iar de multe ori rămân cu ceva galben pe buze,care mai apoi am aflat că e gudron. Are un gust oribil. Dar se pare că numai la mine se prinde. Am cumpărat pentru asta un port-țigaret care filtrează gudronul,dar degeaba, după 2-3 folosiri pe limbă și buze la fel.
Aveți idee ce pot face? Trag din țigară greșit (deși nu cred,e basic movement)?
Mulțumesc anticipat, vă rog fără mesaj anti-fumat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Schimba tigarile, au filtrul foarte prost, nefunctional!
Filtrul n-are voie sa sape gudronul in gura.
Daca totusi fumezi din ele, fii atent cand incepe filtrul sa se coloreze, iar dupa ce se face galben-maronie, arunca tigara, chiar daca e fumat doar pana la jumatate!

| Sergiu_Arnăutu_1995 explică (pentru Bula):

Am incercat toate tipurile de filtre,carbon, simple, slim, lungi etc. Eu fumez rulate, deci trebuie să schimb filtrele, nu țigările. Tu ce recomanzi?

| Bula a răspuns (pentru Sergiu_Arnăutu_1995):

Inseamna ca ai filtre foarte proaste.
Nu cumpara cele mai ieftine si ai grija cand se coloreaza!

8 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Eu, cand foloseam porttigaret, puneam un pic de vata inauntru si apoi o aruncam.

| minrest a răspuns:

Pot sa raspund si daca nu mai fumez? Oricum ai filtra, de gudron nu poti sa scapi, pentru ca el e in fum si sublimeaza treptat, asa ca cea mai mare parte ramane pe bronhii si plamani, chiar si in fumul expirat mai exista gudron.

| Sergiu_Arnăutu_1995 explică (pentru minrest):

știu dar ce incerc cu port țigaret e diminuarea, nu am zis că scap 100% de gudron

| cevdet a răspuns:

E gudron, adevarat. Si filtrul suplimentar se satureaza la un moment dat. Trebuie schimbat mai des.

| Sergiu_Arnăutu_1995 explică (pentru cevdet):

Am incercat filtre de toate dimensiunile, tipurile și lungimile. carbon, simple etc, la fel. mersi oricum