| NoInteres a întrebat:

Salut, o prietena de-a mea are o infectie la deget... si. nu si-l poate atinge. ii curge puroi uneori si o doare enorm. greu pune piciorul jos... ajutati-ma cum se vindeca ce se pune pe deget?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| crisbebe a răspuns:

Si eu patesc destul de des si crede-ma ca este super de nasol dar eu ma vindec foarte repede cu mercurocrom te duci la farmacie si ceri si este rosu el este asa si se da pe locul respectiv si nici nu e scump si e foarte bun pentru orice daca te lovesti daca te tai etc

8 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Decat sa se piscaleasca singura ( conform indicatiilor pretioase de mai sus), mai bine sfatuieste-o sa mearga la un chirurg.

| xgd a răspuns:

Danutz24 are dreptate.Trebuie facuta o gaura mica, dar inainte sa tina gheata cu rivanol cateva minute pana nu mai simte, apoi sa stoarca sa vada daca iese puroiul afara si sa se dea cu praf de baneocin sau sa ia de la farmacie ceva crema neagra pentru furuncule.E buna si pentru asa ceva. Apoi sa acopere rana si sa astepte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Neaparat la medic! Daca nu este drenat tot lichidul infectat atunci poate recidiva.

| NoInteres explică:

Multumesc :*:* ii voi transmite

| NoInteres explică:

Auuu cum sa ii cada unghia ingrozitor crying

| NoInteres explică:

S-a dat cu baneocin. pff moare de durere saraca crying

| NoInteres explică:

S-a dus s-a rearat. i-a scos niste carne vie care era scoasa la suprafata si. i-a taiat juma din unghie I don't want to see acum e bine happy

| danutz24 a răspuns:

Deci din cate inteleg eu are puroi la deget.Trebuie sa ia o compresa si sa ii faca cineva o gaura in puroi.Va durea ingrozitor, dar dupa te vindeci.Si din cand in cand sa apese sa iasa puroiul pe gaura.S-ar putea sa ii cada unghia.Si mai da cu betadina.