| GGabiy a întrebat:

Salut, o vreme ma simt ciudat, de cand a inceput anul, simt ceva deranjant si parca simt ceva in partea dreapta a capului ca se zbate, nu ma doare, doar ca eu cred ca de aici vine starea asta..., si ca sa ameliorez discomfortul asta fac un anumit tic..., mi-am facut analize mi-am luat tensiunea sunt bune oare ce poate fi? Nu am nimic in cap sau de genu laughing, de dimineata pana seara cand ma culc in fiecare zii. o simt.Am fost la doctor si nu am avut nimic, ma gandesc sa fie de vina pubertatea, voi ce credeti?, mai mereu simt nevoia de miscare. chiar cand sunt obosit.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| user123654 a răspuns:

N-am înțeles nimic. Din ce cred că vrei să spui, zici că ai făcut analize și au fost bune. Dacă nu e nimic neurologic, eu cred că, pe lângă faptul că e evident că ești analfabet, sunt mari șansele ca tu să ai o problemă psihică, pentru că nu ești coerent deloc... Fuga la psihiatru până nu e prea târziu.