| Edok a întrebat:

Salut oameni frumoși. As dori un răspuns, sunt destul de îngrijorat, o cunoștință a fost recent la mare și s-a tăiat superficial la genunchi din cauza unui ciob. Repede înainte peste 3 săptămâni, de pe piciorul interior pana pe stomac e plina de leziuni, bube ce nu se cojesc, pline cu lichid transparent. A fost la doctor, omul n-a dat mare importanta pacientului și a venit cu un rezultat ca și cum ar fi o reacție alergica de la soare. Am cautat mai multe informații pe internet și s-ar putea sa fie Impetigo, dacă am citit corect. Nu e o reacție alergica, e o boala bazata pe o bacterie. Nu sunt sigur dacă e ceea ce eu am citit și doctorul e sigur ca e o simpla reacție alergica. Situația omului s-a agravat. Un mic ajutor ar fi plăcut, o informație, cu ce ar putea fi. Mulțumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Bula
| Bula a răspuns:

Prietenul tau sa mearga urgent la o CLINICA DERMATOLOGICA, unde sa i sa faca antibiograma, inclusiv pentru prezumta Impetigo!

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Alt medic. E de înțeles

| Digikey a răspuns:

Si medicii sunt ca mecanicii auto. Unii mai isteti altii mai putin.
Doar ca modelele de masini sunt mii si apar mereu altele noi, corpul uman este acelasi de mii de ani, iar principala cauza a mortalitatii in lume sunt erorile medicale.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este o infectie da, nu ai cum sa ai reactie alergica peste o saptamana, omul ala e un criminal si trebuie sa isi piarda diploma. Mergi la farmacie si te ajuta acolo ca aia sunt mai descuiati, pune triderm poate face ceva, dracu stie ***

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.
Stii ca oriunde in lume poti opta pentru o a doua opinie medicala? Romania nu trebuie cu siguranta sa faca exceptie, in special la ce medici de,, specialitate,, avem!

Multa sanatate!

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru anonim_4396):

@Digikey: Ai o statistica in privinta asta? Nu zic ca nu o fi asa, doar ca sunt foarte curios in privinta cifrelor.