Da, suferi de anxietate cu mici atacuri de panica. Nu mai amâna și contactează un psihoterapeut, este singura și cea mai buna alegere, nu e nevoie un psihiatru, psihiatrul este pentru probleme mult mai severe.
Nu îți face griji, vei învață cum sa nu mai analizezi orice situație, vei identifica erorile in gandire, vei știi cum sa le ocolești și cu trecerea timpului, te vei simți mult mai bine. Sa vorbești cu o persoana specializată, care ți se dedica cu totul, o ora întreaga, este extraordinar și te va ajuta foarte mult. Foarte multe persoane au trecut prin asta, nu este grav, suntem oameni, avem sentimente și este foarte ok sa cerem ajutor atunci când simțim. Și eu am trecut prin asta și acum totul este ok, aveam tendința sa analizez totul, sa,, despic firul in patru" cum s-ar zice, la absolut orice. O sa fie bine, ai grija de tine!
Da, par a fii anxietate si atacuri de panica.
Evita cafeaua si bauturile energizante, ca-ti amplifica starile de rau.
Mergi la un psiholog sau psihiatru pentru a ti se face o evaluarea si a primii tratament adecvat si sfaturi.
Nu beau cafea deloc nici alcool energizante exclus total. doar apa plata
Eu iti pot spune din experienta, eu ma lupt cu o boala psihica care imi da si astfel de stari. Din pacate e mult mai mult decat o anxietate, e vorba de atacuri de panica aici si nu e de gluma, poate da in depresie ce simti tu si din cate am citit mai ai putin pana la depresie. Mai bine vezi un psihiatru care iti va da niste calmante, usoare in cazul tau, dar care te vor ajuta foarte mult sa te reglezi. Succes.
Ce iei pentru atacuri de panica. ai dreptate anxietatea e cam altceva atacuri sunt da ca de aceea ma iau dintr o data
Anonimulgrr întreabă: