anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut! Oare exista intoleranță la ficat? Pentru că eu nu pot să mănânc ficat. Încă de când eram mic nu am putut să mănânc ficat. Parcă îmi vine să vomit direct când îl bag în gură. Orice tip de ficat. Alte feluri pe care nu pot să le mănânc: piftele porc/pui și răcituri. Oare de ce?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Da este folosit des acest cuvint, inseamna ca ai tu intoleranta la tocatură sau prăjeli.

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

E o chestie se gust.
Intoleranța se manifesta după ce l-ai mancat

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Există.

Răspuns utilizator avertizat
| nightghost96 a răspuns:

Știu de termenul chiftele, doar că prin zona pe unde am trăit eu tot piftele am auzit, și așa am învățat… n-am avut hepatită. Am încercat și gătit în casă și pe la restaurante și tot la fel..nu îl suport.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru nightghost96):

Da este folosit des acest cuvint, inseamna ca ai tu intoleranta la tocatură sau prăjeli.