| Denila123 a întrebat:

Salut.
Oare pastilele Skudexa au efecte când este o persoana la volan?
Și o altă întrebare.
Conțin alcool?
Mă gândesc dacă face testul acela de suflat, va găsi alcool în sânge?
Vă rog răspundeți-mi śi mie.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Pastilele alea ar trebui sa aiba un prospect in cutie. Pe prospectul ala ar trebui sa scrie exact ce contin, ce efecte au, ce reactii adverse si ce restrictii impun. Nu trebuie decat sa-l citesti.

| Denila123 explică (pentru ardnaxur1961):

Mulțumesc
Somn nu am deloc
Îmi da putere
Sunt mai calm
Nu ma mai doare nimic
De aceia le și ea u

| Wr3nch a răspuns:

''Skudexa poate să vă afecteze capacitatea de a conduce vehicule şi de a folosi utilaje din cauza
posibilităţii de a produce ameţeli, vedere înceţoşată sau somnolenţă ca reacţii adverse la tratament.
Acest lucru este valabil în special în cazul în care Skudexa este luat împreună cu medicamente care
afectează starea emoţională sau cu alcool etilic.
Dacă observaţi astfel de efecte, nu conduceţi vehicule şi nu folosiţi utilaje până la dispariţia
simptomelor. ''

Nu contin alcool si nu e recomandat sa consumi alcool daca iei pastile de gen.

| Eireann a răspuns:

Sunt opioide deci pot sa produca somnoloenta. In plus sunt analgezice foarte puternice, se dau doar cu reteta pe termen scurt, maxim 5 zile. Nu contin alcool.

| Denila123 explică:

Am înțeles
Vă mulțumesc