| Lukasz a întrebat:

Salut, oare sunt sanse de a face leucemie?
1, Pete mov sau rosii pe piele : Am chiar pe mana, si nu tin minte sa ma fi lovit acolo.
2. Apariția unor noduli sau umflarea ganglionilor.
Mi s-au umflat ganglionii
3. Dureri de cap. Uneori.
4. Dureri de oase și articulare. Nu
5. Oboseală cronică. Nu
6. Febră și infecții frecvente. Febra am cateodara fara motiv. Cat despre infectii, sunt foarte frecvente, de la amigdalita la angina eritamestoasa acuta, nu mi-a mai trecut de 2-3 mergand la medic si luand pastile.
7. Dificultăți la respirație. Nu.
Chestia e ca mi-am facut niste analize recent, si imi voi face si maine cand voi merge la control. Si am 4000 de leucocite, aveam si 10.000, crescute din cauza infectiei presupun, iar acum am angina iarasi si nu imi mai trece, ma doare ganglionul drept rau, si mi-a iesit o vanataie pe mana dreapta fara motiv, am stat ieri mult in soare, dar nu cred ca de asta.
De ce nu-mi mai trec infectiile? Cum scap de una, ma ia alta, am imunitatea slabita rau.
Sunt sanse de leucimie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| AdelinaC a răspuns:

Mai degraba sa ai o imunitate scazuta si niste vase mai friabile. Ganglionii se inflameaza si din cauza infectiilor, nu sunt neaparat semn de leucemie.
Cat de dese si de grave sunt infectiile? Ce varsta ai? Infectiile se rezuma la gat?

| Lukasz explică (pentru AdelinaC):

Grave nu prea sunt, la gat sunt toate, nu sunt prea dese, doar in ultimii 2 ani am facut de 2-3 ori pe an. Am 14 ani.

| AdelinaC a răspuns (pentru Lukasz):

Pai nu sunt multe, mai degraba sa ai imunitatea scazuta din cauza alimentatiei, a varstei. Fa-ti analize iar de sange dar fara sa fii racit si daca ies normale, stai linistit. Te ajuta sa consumi catina, propolis, miere, sa iei vitamina D, intaresc imunitatea.

| sierra1 a răspuns:

Lukasz eu cred că e cazul să cauți aici raspunsul. Un medic de famillie de îndrumă în direcția corecta. Și mai cred (că tot nu ne aude nimeni) cu ai nimic grav. Numai bine!

| MihaiNicu23 a răspuns:

Sanse nu sunt ca nu ai simptomele rtoate, dar analiza de sange iti va confirma.