| Andrei200300 a întrebat:

Salut,ofer funda ..respir greu de 4 ani,însă eu nu am probleme la plămâni,am făcut la jumate de an control,am făcut sport și nu respir așa greu când fac efort sau stau cu prietenii, respir greu dimineață și seara, seara mai rar,acum recent am aflat că am carența de vitamina D și doctorul mi-a zis că din cauza asta respir greu și am dureri de spate și de oase. Mă panichez,dar la fel durerile de spate nu mă iau când fac ceva efort sau ceva, mă iau dimineață când mă ridic din pat și azi am avut așa o stare de greață, dar nu mi-a venit sa vomit, voi ce ziceți? Mă tem.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Noi nu suntem doctori, mergi sa faci o radiografie pulmonara o radiografie la coloană si o vizita la pneumolog si ortoped cu radiografiile in mîna sa vada ei cauzele, fara radiografii nici medicii nu stiu ce poti avea. Mergi la medicul tau de familie si cere i trimiteri la pneumologie si acolo medicul pneumolog i ti va da trimitere la radiografie pentru plamîni sau CT pulmonar cu substanta de contrast daca crede medicul ca trebuie aceasta investigatie, dupa ce faci ct ul pulmonar te intorci la pneumolog care i ti va citii radiografia si i ti va spune ce ai. Poate ai astm bronsic si atunci vei primii tratament.