| davidqtro a întrebat:

Pe 2019, 5 iulie, adica astazi, mi-am prins degetul la o telecomanda, cand puneam bateriile la telecomanda, am pus bateriile unde aveam degetul n-are, mi l-am prins, si a durat 3 min ca sa-l scot, ca era infipt si nu puteam sa il scot, ma durea foarte tare, mi-am pus apa rece si gheata dar s-a facut mov unde s-a blocat! Trebuie sa mai fac ceva? Dau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să nu faci nimic că nu ai ce. S-au spart niște vase de sânge acolo, și s-a făcut o mică baltă. Treptat, ce a curs înafara capilarelor și a rămas acolo va fi eliminat și pata mov va dispare.

| davidqtro explică (pentru sadrian46):

Mersi! Mi s-a facut mov dar a trefut, e mult mai bine! Multumesc de comentariu

3 răspunsuri:
| RobertMoon a răspuns:

E o vânătaie, se va vindeca în ceva timp, dar unde ești vânat? Unde e unghia sau înafară, în zona unde e piele?

| davidqtro explică (pentru RobertMoon):

In fata degetului, aproape de unghie, daca intelegeti