Nu, sunt sigura ca nu iti va veni. La mine prima data nu va tinut mult(banuiesc ca si la tine) iar cam 1 luna jum - 2 nu am avut nimic. Prima oara e ca un avertisment : VEZI CA AM SOSIT!
:* Distractie placuta
Depinde de factorii din jur. Daca esti stresata, nu dormi bine si sedentara e posibil sa-ti vina mai devreme.Si caldura te poate afecta.Tot ce e posibil.Chiar daca patesti asta, sa stii ca exista si alte moduri de a te distra(sincer si mie mi-e frica de asta, si eu vreau sa merg la mare)
Bună,
dacă ţi-a venit pentru prima oara nu prea are cum să iţi vina şi luna viitoare tot aşa, poate luna viitoare nu-ţi va veni deloc.La început mie mi-a venit şi odata la 3 luni, şi nu doar mie mi s-a intamplat.Nu te ingrijora, sigur nu-ţi va veni cât eşti la mare.
Pa, pa:*
Nu are cum...La mine diferenta dintre primele doua menstruatii a fost de 3 luni, iar data a fost diferita.Incearca sa nu te stresezi prea tare.sa nu ai emotii. Distractie placuta la mare!>
In primul an ciclul menstrual nu este reglat, poate chiar sa lipseasca cateva luni fara nici o problema, asa ca nu te astepta sa iti vina pe 24. Pup si distractie la mare!
Ce ciudat...si eu merg la mare in aceiasi zi si vion acasa pe 26.si da e posibil