anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, pe data de 30 Iunie (Marti) am iesit din carantina si dupa cele 2 saptamani fara activitate am fost sa ma plimb cu un prieten in oras. Dupa cam 2 ore de mers a inceput sa ma doara in spatele genunchiului si am inceput sa schiopatez. Am crezut ca nu este atat de grav insa am aproape 1 saptamana si inca ma confrunt cu aceasta problema. Cand stau pe burta abia pot ridica piciorul drept de la genunchi in jos (gen imi este dificil sa aduc glezna spre coapse stand pe burta). Ce poate sa fie si cum pot sa tratez asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| aneliram a răspuns:

Sa nu fie febra musculara.

| Elelei a răspuns:

Ai fortat prea mult dupa o pauza asa de mare.
Cum toate clinicile sunt inchise, nu-ti pot recomanda sa mergi la ortoped. Doar daca nu gasesti una particulara deschisa, dar costa.
Incearca sa faci des masaje usoare in acea zona. Cu orice fel de crema, doar sa-ti alunece mana usor.