anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.Pe oricat de idioata sau amuzanta ar suna intrebarea, ma chinuie.
Deci voi incepe facultatea prin octombrie.La camin, o sa fim in camera vreo 4-5 insi.Problema este urmatoarea.Cum as putea sa fac treaba mare fara sa puta? Fara sa ma fac de ras, fara sa las un miros urat de fiecare data cand ies din baie.Degeaba aerisesc sau folosesc deodorand de camera.Tot mai ramane miros.M-am obisnuit sa am scaune dimineata sau seara, chiar de doua ori pe zi.Ma deranjez la burta din orice.De cand ma stiu, am avut astfel de probleme.Credeti-ma,chiar miroase urat.Cu siguranta, viitorii mei colegi de camin o sa sesizeze acest lucru.Numai cand ma gandesc ca o sa ma fac de ras, ma ingrozesc."Ia uite-l ma si pe ala...iar a imputit baia..."etc etc.Si nu numai baia.Alta problema ar fi ca flatulez destul de des.
Ma puteti ajuta? Stiti cumva niste metode mai eficiente de amiliorare a mirosului?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Empathizer a răspuns:

Ia carbune medicinal si Triferment, cate 1 cp. dupa mesele principale. Carbunele te ajuta sa nu mai ai gaze atat de multe, iar Trifermentul rezolva si problema mirosului.

... si ai grija sa tragi apa imediat ce pica in WC produsul incriminat, ca sa nu aiba timp sa se imprastie mirosul. Functioneaza de fiecare data.

| Empathizer a răspuns:

Ia cate 1 cps. de Biorinil pe zi, ca sa-ti refaci flora intestinala normala. Ajuta in diareea cronica. E posibil sa ai ceea ce medicii numesc "sindrom de intestin iritabil". Consulta un medic, sa vezi daca despre asta este vorba.

| 4ndr33y a răspuns:

Renunta la bauturile acidulate si mananca iaurt mai des, o sa-ti regleze tranzitul. Nu trebuie iaurt nu stiu ce brand, merge cu oricare.