In cel mai simplu caz o gastrita, incearca cu un regim- totul fiert, supe, piureuri, fara acrituri, ceapa usturoi, bors, rosii, iaurt. incearca cu dicarbocalm, omez sau omeran
Durerile pot fi ori de la un inceput de gastrita ori de la ulcer. In oricare din aceste situatii rezultate exceptionale am obtinut cu gel de aloe vera. Este un produs 100% natural fara compusi chimici si e-uri, fiind stabilizat pe cale naturala. Am incercat si eu cu Lanzul si Omez, dar fara nici un rezultat, pana nu am incercat acest gel nu am scapat de dureri. Iti recomand cu toata increderea acest produs si daca vrei sa aflii mai multe poti lua legatura si cu o persoana calificata, uite aici http://forever-aloe-vera.eu/produs/7
Hmm, stiu si eu o asemenea problema de la cineva . Dar persoana care a avut a mers la doctor.
Pai acolo e stomacul si el are problema cu stomacul.nu amancat ff multe "corbe" a mancat numai "uscat "
Altceva eu nu stiu ce sa aiba.Dar spune-i sa nu stea asa, pentru ca si persoana care a avut la fel ca el. daca mai statea putea sa se agraveze. ducetiva la un control.
Si eu am are stomacul mia sensibil chiar daca sunt eu tanar am multa experietnta pe mine ma doare de fiecare data privarava-vara si vara-toamna asa ma doare pe mine de vreo 3 ani ca aa s-ar putea sa fie indigestie daca nu i sa mia intamplat trecel pe ceai sa nu mia bea apa si da-i mancare cum ar fi orezul fiert sau supa de zarzavat e ff buna si daca mia vrea sa mai manance asa pe langa mese dai covrigei cum sunt cei brasiv aia mariSIMPLI ca sper ca te-am ajutat
Andreea202 întreabă:
anonim_4396 întreabă: