| Anamaria420 a întrebat:

Pentru candidoza genitala, Lomexin ovul 600 mg e în doza unică? Sau trebuie repetat după 3 zile?
Am fost de nenumarate ori la doctor, am facut analize, tratamente si pentru alte afecțiuni, candida fiind cea mai puțin importantă si efectiv nu am primit tratament pentru ea când am fost la doctor.
Având în vedere că am un partener nou, cu care nu am avut încă contact sexual, vreau sa stiu daca pot avea contact protejat după 3 zile de la administrarea de Lomexin 600 mg si daca trebuie repetat.
Mulțumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Yes a răspuns:

Ești sigură că ai candidoza? Ar fi trebuit să îți dea tratament. Cel mai bine mergi la un control special pentru asta. Există și medicamente de la farmacie care se eliberează și fără prescripție. Dar cele mai bune nu sunt cele care se dau in doza unica, ci cele mai de durata. Și, ca la antibiotice, trebuie sa duci tratamentul la capăt chiar daca au dispărut simptomele. Caută prospectul pe net