| mocoloco2 a întrebat:

Pentru cei care au avut negi pe maini si au facut cauterizare..Asi vrea sa fac si eu ca sa scap mai repede de ei dar ami puteti spune cat de dureros e procesul si cat timp dureaza recuperarea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| arysa a răspuns:

Mama a avut un neg, s-a dat cu o crema cu ihtiol(asa se numeste) si i-a trecut. Incearca la un plafar crema asta nu e scumpa si poate o sa mearga si in cazul tau. Cum a spus si Alex este o crema neagra.

| mocoloco2 explică (pentru arysa):

Am dat o gramada de bani pe tot felul te creme si solutii si tot de geaba parca tot mai mari se fac si as vrea sa ai cauterizez sad si nu stiu ce sa fac...

| misu a răspuns:

Incearca ceva naturist mai intai, nu te grabi

| Alex299 a răspuns:

Du-te la un medic știu pe cineva care a avut aceeasi problema si medicul i-a dat o crema neagra si i-a trecut in vreo 2 sapt.

| raluca501 a răspuns:

Du-te la un dermatolog sau la o farmacie