| EnvyU a întrebat:

Salut, pentru cine are ochelari. Am niste intrebari, 1. cat v-au costat? 2. V-a trebuit trimitere de la medicul de familie? 3. Faza e ca eu vad bine dar trebuie sa ma focusez...adica stitit cand camera este out of focus si se vede blurry, ceva de genu vad eu, dar cand ma focusez vad perfect cel mai mic detaliu. Problema mai mare este cand citesc, atunci incepe sa se incetoseasca vederea.
Inca o intrebare, daca imi iau ochelari de citit /de aproape, ii pot folosi si la calculator? Sa vad mai bine? Eu stau mult la calculator.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Pentru prima data trebuie sa mergi la medic sa-ti dea diagnosticul. Te costa 50-60 lei. Cand ai diagnosticul poti sa mergi direct la un magazin de ochelari. Poate sa te coste intre 150 pana la cateva sute de lei. Depinde de pretentii.

0 răspunsuri: