| Gelica_Morosanu_1986 a întrebat:

Salut, pentru dieta ce e recomandat sa mănânci în special dimineața și la amiaza?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mergi la un nutritionist el te va ajuta cu o schemă de alimentatie personalizata pentru tine in functie de inaltime, kilograme, istoric familial al bolilor mostenire genetica, si pe baza unor analize de sange. Aici nu te putem ajuta cum te pot ajuta doctorii, mergi la ei.

| RAY a răspuns:

Dieta ray dimineața 1 snitel de pui si fructe dupa masa o mancare calda intre mese fricte, doua mese pe zi prima la ora 10 si la ora 14 apoi pauza doar un fructe, doua garantez slabire asigurata

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Salutare.
Uite aici niste statistici foarte interesante:
https://www.doctorulzilei.ro/......-slabesti/

| gabicoo a răspuns:

Răbdări prăjite!
winking

| RoCkKiD a răspuns:

E irelevant, conteaza cat manaci si intr-o masura destul de mare cum le prepari.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Orice atata timp cat se incadreaza in necesarul caloric pe care vrei sa il atingi. Normal ca e recomandat sa nu contina prea mult zahar sau grasimi.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

E greu de calculat calorile, de asta a recomand o.pauza de 16 ore fara mancare, grasimea abdominala se va arde mai bm, eu dimineața si dupa masa sau seara daca am.de lucru, nu manc in oras, nu beau cola doar apa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dimineata este recomandat sa mananci jumari prajite cu o omleta din 5 oua si 6 felii de pita prajita.

La pranz se recomanda o iesire in oras la Dristor si o shaorma mare, plus cartofi prajiti si sos de maioneza.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu asta mananc mereu si sunt model de lenjerie intima la kalvin clein.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu mai nainte am mâncat un kebab și mai târziu bpag o savarina trag in ea dieta, nimic nu se compara cu o savarina, yummybig grin