| denisman a întrebat:

Salut, peste 3 zile ma duc sa ma operez de hernie inghinala pe partea stanga, am 12 ani, intrebarea mea este daca o sa ma anestezieze total si cum te simti dupa operatie. Vreau raspunsuri din experienta proprie, nu pareri. cel mai bun raspuns primeste funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| denisman explică:

Hei, azi am venit acasa, pentru ca mi-a dat drumul, mi-a pus fire de se topesc, anestezie locala, totul a decurs bine, mi-a fost putin teama in timpul operatiei, dar nu prea am putut sa ma gandesc ca ma tineau asistentele de vorba happy

| Alexia567 a răspuns:

Ametit mai ales. Si nu iti amintesti prea multe. Totul parca a fost un vis si esti semi-adotmit. Mai ales te simti somnoros si tot ce poti face e sa dormi chiar daca iti doresti extrem de mult sa stai treaz... sper ca te-am ajutat