anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Poate e o intrebare banala, dar asa e când ai idei, te gandesti la orice, suspectezi mai multe cauze. Ce parere aveti, daca stau cu laptopul in pat, il tin pe picioare, aproape de stomac, pot pati ceva, se poate asa ceva? Am cautat pe net dar nu am gasit nimic. Intreb ca in ultima saptamana am avut niste dureri de burta, jos, nu foarte mari (cu siguranta am mancat ceva si nu mi-a placut) dar m-au lasat treptat dupa tratament cu NoSpa.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tu-ti bati joc de mine sau e super complicat sa-ti dai seama dupa nume ca sunt baiat?!?

| Superior a răspuns (pentru anonim_4396):

Si eu am crezut ca esti fata,credeam ca scrie Alexa laughing) Oricum,nu ar trebui sa aiba legatura, dar te asigur ca in asta laptopul are de suferit, nu tu. Daca-l tii pe tine, ii e greu sa se aeriseasca, corpul fiind si cald se incalzeste mai tare.

| anonim_4396 explică (pentru Superior):

Mi-am schimbat numele, sa nu mai existe induceri in eroare. Apropo, (si pentru restul) pe viitor când mai citesti ceva, citeste tot numele, tot cuvântul nu primele 2-3 litere happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate esti insarcinata.
Fa un control.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Sunt baiat, boule!

| T2LS a răspuns:

Nu, faptul că îți pui laptop-ul în timpul folosirii în zona abdominală și faptul că ai dureri nu au nicio legătură între ele. Totuși, ai grijă cum poziționezi laptop-ul pentru ca acesta să poată efectua procesul de răcire într-un mod optim. Legat de faptul că ai dureri, poate să fie o simplă mâncare care nu a fost prea bună pentru stomacul tău.