| Nano02 a întrebat:

Salut, poate sa-mi explice si mie cineva sau sa-mi dea sunt sfat ce sa fac la problema mea? deci in fiecare zi dorm foarte mult in caz ca nu sunt la scoala pot dormii si peste 10 ore pana la 13 ore si cand merg la scoala uneori intarzii jumate de ora/ o ora /doua ore doar pentru ca alarmele si fratele meu abia ce ma trezesc cum ma trezesc adorm la loc si nu e ca si cum m-as culca la ora 2-3 ma culc la ora 11-12 si trebuie sa ma trezesc la 6 dar nu reusesc multi mi-au zis ca ar putea fi de la lucrul ca nu fac miscare si sa recunosc chiar nu fac merg doar la scoala si apoi acasa si stau la calculator peste 6 ore zilnic pana la 10 ore (cu tot cu pauze chiar daca sunt doar pauze scurte de masa sau alt ceva), astept raspunsuri serioase si fara "du-te la doctor" pentru ca am sa fac si asta, apropo am 15 ani, multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E de la abuzul de calculator. La varsta ta, poti sta maxim 20 de minute pe zi la calculator, maxim 5 zile pe saptamana. Incearca sa faci asa si vei vedea ca foarte repede (in 3-4 luni) totul va reveni la normal

| Anonim744652 a răspuns:

Te poti culca mai devreme la 11 sau 10 30
Trebuie neaparat sa faci miscare
Poti alerga seara sau poti sa faci un sport de exemplu inot sau tenis
Poti faci sport acasa, abdomene si genuflexiuni
Funda?