| valentin2002 a întrebat:

Port de ceva zile un inel de argint și acum am observat să s-a format o dungă albă pe piele, nu chiar asa de sesizabilă care după câteva minute dacă îndepărtez inelul trece, dar și o pica pata roșie pe partea exterioară, care pare a fi o iritatie, foarte mica, dar...
Credeți că nu îmi priește argintul? Este 925, cumpărat de la un magazin de bijuterii!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| AmFostOdataEuOBaba a răspuns:

Așa se face cred că dacă-l porți mult. Asta pățesc și eu când port inele, brățări, etc.

| Blueberry8 a răspuns:

Pt ca speli cu el la mana.Apa ramane pe sub inel.Eu patesc acelasi lucru cu verigheta.La inceput spalam vase cu ea pe deget etc. Zona devenea alba... faceam si rana.Cand ai activitati casnice da-l jos.

| valentin2002 explică (pentru Blueberry8):

Multumesc pentru sfat! happy

| valentin2002 explică (pentru Blueberry8):

Multumesc pentru sfat! happy Într-adevăr stau cu el pe deget mereu! O sa fac asa cum spui!

| Blueberry8 a răspuns (pentru valentin2002):

A,esti baiat laughing deci nu ai activitati casnice.Totusi la dus da-l jos.Mai este posibil sa iti fie fix si pana face el "joc"sa se intample ce am spus mai sus.Cu placere.