| Kevinn2000 a întrebat:

Pot înlătura părul pubian de pe testicule cu bic-ul? Eu mă gândesc că e cam sensibilă pielea în acel loc și nu știu dacă există riscuri... Până acum am făcut asta cu foarfeca.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ioko18 a răspuns:

Da. Poti folosi bicul pentru parul pubian de pe testicule. Daca vei fi atent nu vei avea probleme. Eu am peste 10 ani de cand ma rad in acest fel desi am avut si aparate electrice de ras de peste 100 euro. Aparatele de ras electrice sunt bune doar pentru barba, piept, etc

3 răspunsuri:
| Shammal a răspuns:

Sunt aceleasi ricuri ca si pe fata, nu-i nimic diferit; eu folosesc un aparat de tuns corporal, e forte putin probabil sa te tai cu unu d-asta decat cu bic-ul care are lama, astea functioneaza cam ca o masina de tuns.

| Kevinn2000 explică (pentru Shammal):

Ai putea să-mi lași un link aici de la acel aparat? Vreau să-l văd...

| anonim_4396 a răspuns (pentru Kevinn2000):

Poti incerca cu ceva mai "delicat". Spre ex. Gillette Venus Breeze sau Gillette Fusion. Am un aparat vechi de la Gillette Fusion Proglide si obinuiesc sa ma rad jos cu el. Dar recunosc ca m-am si taiat usor la oua, asa ca trebuie sa ai grija laughing