| ddoorriiaannaa a întrebat:

Pot sa iau vermox(pentru oxiuri- paraziti intestinali) daca iau anticonceptionale? Am citit prospectul si nu mentiona niciunde.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu daca e bine sa iei odata cu anticonceptionalele, dar ca sa scapi de oxiuri, fierbi o capatana(nu catel) de usturoi in 2 litri de lapte. Dupa fierbere lasi sa se raceasca pana este caldut si faci clisma cu 250 ml de lapte din acela.Preferabil seara tarziu cand adori si stai asa, te chinui sa tii acel apte in interior cat mai mult timp. Daca rezisti si ppana dimineaat, daca nu deranjaza si poti dormi, e ok. Dimineata sau cand nu mai poti rezista, mergi al toaleta.Vei vedea numai oxiuri morti.Se repeta aceasta clisma si a doua seara. Iti zic asta pentru ca si eu am facut.Chestia e ca dupa o perioada apar din nou. Oxiuri are oricine si in orice timp dar ca sa scapi pe o perioada, ti-am dat reteta.Sanatate.

| ddoorriiaannaa explică (pentru anonim_4396):

Multumesc! Eu nu pot sa folosesc usturoi, chiar nu mananc. Stiu ca gresesc, ca e bun. Multa lumea imi zice, dar asta sunt. De aceea mi-am luat azi vermox. Anticonceptionalele le iau seara la 21"00. oare sa iau pastila de wermox la 20:00? hmm

| anonim_4396 a răspuns (pentru ddoorriiaannaa):

Nu stiu.happy Eu ca barbat nu folosesc anticonceptionale ci dor un prezervativ. Poti incerca si tu si nu mai iei anticonceptionale. big grin

Nu trebuie sa bei acel lapte in care a fiert usturoi, ci sa faci clisma.Adica cu un mini irigator, introduci laptele in fund.laughing Asta e dar e sanatos, eu as am scapat.

Oh, scuza-ma, sunt cam pe alta lume, cu starea mea, de la cealalta problema, cu caderea aceea de calciu sau ce o fi! happy

Nu cumva de la anticonceptionale sa s etraga si caderea aia.mai stii?

Dupa cum spuneam, de mica am asta... acum sunt in a doua luna de cand iau pastilele. Chiar am mai pus o intrebare in care intrebam daca e in regula sa ma las dupa 2 luni de ele, deoarece am auzit ca nu sunt tocmai bune.

6 răspunsuri: