| Adytza551 a întrebat:

Salut prietena mea are 2 pete pe plamani adica o pata pe plamanu stang in forma de semicerc o pata pe plamanu drept in forma de semicerc formand un cerc la jumate, a fost la spital si i-a spus ca o va opera peste o luna jumate. Eu cred ca nu are cancer deoarece nu i-s-a facut bronhoscopie si am citit pe net simptome ale cancerului pulmonar si ea nu are nici o simtoma din acele simptome deci nu stiu la ce se refera aceasta operatie

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| iCappy a răspuns:

Poate i un semn din nastere, dar daca i sa aparut de curand poate fi boala, tulburare pulmonare de sani, e destul de periculoasa, e bina ca se va opera.

| cristimihailov a răspuns:

O opereaza sau ii face biopsie?

E o chestie medicala. Daca tine de operatie, nu stiu.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Icercati sa aflati parerea si unui alt medic pneumolog, vedeti daca coincid diagnosticele si apoi tratati problema cu multa seriozitate..nu este de joaca cu sanatatea, mai ales cu organele interne.
O zi buna si sanatatehappy