| Razvan33333 a întrebat:

Salut prieteni..Acum 2 luni am facut skandemberg cu un prieten si mi.a trosnit ceva la incheietura ..am fost la spital si mi-a spus ca am o entorsa si mi.a recomandat un gel si nurofen ..le.am terminat pe amandoua si nici un rezultat ..ma doare cand depun efort ..cand ridic greutati.Ce sa fac ..ma puteti ajuta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CTLN a răspuns:

Asa am avut si eu acum un an! M-am lovit la picior si m-am dus la urgenta si a zis ca e entorsa! Dupa jumatate de ora mi-au pus piciorul in ghips! Deci cred ca la fel se va proceda si la tine! Mai bine du-te la urgente si spui ca te-ai lovit ieri sau! big grin Ca altfel nu iti mai fac nimic! Ai mai putea incerca si cu gheata si cu diclofenac! Daca nu, trebuie sa te duci din nou la spital! big grin Funda? happy

1 răspuns:
| Cosmin86 a răspuns:

Nici nu stii sa faci skandenberg, nu?