| Jigokunokishi a întrebat:

Salut Prieteni! Am 14 ani si de vreo 2 ani mi-au iesit niste bubite pe penis ( nu pe cap pe piala, pe penis in sus pana cam la jumatate ), Sunt ca niste cosuri dar nu se sparg, dupa ce m-am ras mi se pare ca din cateva mia crcut par( am mai multe), ce imi puteti spune despre asta, chiar as vrea sa ma lamuresc. Multumesc anticipat happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Tu 2 ani nu ai fost capabil să mergi până la dermatologie?
Pa, pa.

| Jigokunokishi explică (pentru Legiuitoarea):

In orasul meu nu este dermatolog si mi-a fost jena sa le spun parintilor...

| Legiuitoarea a răspuns (pentru Jigokunokishi):

Bună din nou.
Lasă jena și spune-le părinților, mergi la spital.
Pa, pa.

| Jigokunokishi explică (pentru Legiuitoarea):

Multumesc de sfat!

| trolololo a răspuns:

Nu sunt bube si nici cosuri. Din bubițele alea albe o sa crească par. big grin

Nu umbla la ele ca se infectează destul de ușor.

| Jigokunokishi explică:

Multumesc tuturor de sfaturi si pareri happy!

| 010101012 a răspuns:

Eu zic sa le spui parintilor tai, pentru ca daca nu o faci, mai tarziu ei nu te vor mai putea ajuta. Asa ca mai traziu e mai bine decat niciodata. Si nu te du la dermatolog daca nu e in orasul tau, ci du-te la ginecolog, si daca nici de asta nu ai atunci du-te in cel mai apropiat oras unde se gaseste o sectie de ginecologie sau dermatologie, dar cel mai bine la ginecologie. Sper ca te-am ajutat!

| AcoloUndeViselePleaca a răspuns:

Ala este locul pe unde o sa-ti creasca par, nu-ti fa griji, nu sunt cosuri si nu e nimic rau! Bafta!