| Dyex a întrebat:

Salut prieteni! Am 14 ani si sunt destul de mic de inaltime si vreau sa imi iau niste proteine ca sa ma inalt, sunt bune acestea? http://super-proteine.ro/shop/aminoacizi/twinlab-amino-f uel-2000-tablete/ si dati-mi va rog linkuri dar sa fie ieftine :))) si va rog nu dati raspunsuri "ai destul timp sa te inalti" ca nu este asa. Dati-mi sugestii de proteine si unde le pot gasi multumesc mult!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| greyhound a răspuns:

Produsul e bun. Am folosit varianta lichida doar ca pentru alte scopuri, nu garantez ca va merge pentru ce vrei tu.
"va rog nu dati raspunsuri ai destul timp sa te inalti ca nu e asa" de unde stii? ai totusi 14 ani. Nu ma crezi pe mine sau altii. vorbeste cu un doctor si abia atunci o sa vezi daca e ca tine sau nu. Mai gandeste-te.

| Dyex explică (pentru greyhound):

Adica stiu ca o sa ma inalt "ca mai e timp" dar e naspa si as vrea mai bine. Stiu ca proteinele au efect plastic asa ca va ajuta sa cresc mai repede si mai mult, nu?

| greyhound a răspuns (pentru Dyex):

Suplimentele sunt doar suplimente, singure nu pot face ceea ce spun ca fac. Trebuie folosite atunci cand faci un sport. Sportul te dezvolta, suplimentele doar ajuta.

Deci am mai gasit ceva daca o sa alerg dimineata si o sa fac egzercitii fizice lu-nd asta ma voi dezvolta? http://www.redis.ro/ro/proteine-concentrate/29-proteinmix-r.html si sigur nu au efect precum pastilele de slabit? adica sa lesini sa ajungi la dezintoxicari etc.

Nu-ti recomand Redis. Aminoacizii aia de la twinlab sunt buni, de ce ai vrea altceva?!
E mai ok sa te apuci de un sport decat sa mergi pe cont propriu. Un antrenor va sti ce sa te invete, vei avea motivatie etc. Nu e nimic daca faci singur dar cea mai mare problema e ca iti va lipsi perseverenta.
Daca vrei sa faci singur, fa de 3 ori pe saptamana, in mod alternativ, execitii pentru toate grupele - fandari, genuflexiuni si ridicari pe varful piciorului pentru picioare, flotari pentru piept si triceps, tractiuni pentru spate si biceps.
3-4 serii x 15-20 repetari. Nu uita de cardio, de 2 ori pe saptamana (alergare, mers pe bicicleta etc).
Alimentatie : sa mananci destule proteine, carbohidratii sunt iarasi importanti (dar nu mac sau chipsuri).
Nu te grabi sa faci mai mult daca poti sau sa bati recorduri, daca te vei tine de asta timp indelungat, va fi bine.

Problema la twinlab e ca e peste 18 ani... si eu am 14. Gasesc ceva la farmacie?

Ia atunci un complex de vitamine si minerale. Dintre cele ce gasesti la farmacie, nu stiu ce sa-ti recomand pentru ca n-am folosit din alea. Dar pentru tine ar trebui sa fie bune. Cere recomandarea unui medic sau farmacistei.

Aha mersi mult! ma mai informez si vad eu ce gasesc...

| Cosmin86 a răspuns (pentru Dyex):

Eu nu as cumpara asa ceva de la farmacie.

8 răspunsuri: