Psihologul iti va spune acelasi lucru pe care ti-l spun eu acum:autocontrol. Eu si sotia mea suntem tineri, nu am trecut inca de 30 de ani.Ea a primit de 8 martie o gramada de cadouri de la colegii ei.E plina pagina ei de Twitter cu aprecieri din partea colegilor.Si ce? Ma doare in cot atata timp cat nu se intampla nimic altceva.
Pai sa presupunem ca sotia ta, ar aprecia pozele fostului ce i-ai spune? Iubita mea mai face uneori asta, si zice ca nici nu baga de seama ca e fostul, si ca alea nu inseamna nimic
Sau daca ar aprecia si ar lasa comentarii la pozele altor barbati, ce ai zice?
Cateva tips-uri pentru a scapa de gelozia pe fostii ei: https://ua92dl.webwave.dev/
Nu ai de ce să fi gelos atâta timp cât e lângă tine, fi mândru de femeia ta, fi mândru când altcineva ți-o soarbe din priviri fiindcă e a ta și nu a lor.
Încearcă să-ți controlezi Gelozia fiindcă nu duce nicăieri, îți creezi doar probleme.
Și eu eram gelos și foarte posesiv.din cauza asta am determinat-o pe prietena mea să-mi arate că oricât de posesiv as fi dacă vrea sa mă însele tot o face. Acordăi libertatea de care are nevoie. Undeva între voi probabil s-a întâmplat o ruptura ți ai pierdut încrederea in ea și din punctul respectiv ai început sa fii gelos.
krisstinka întreabă:
Barajag întreabă:
Carmen133 întreabă: