| Jigokunokishi a întrebat:

Salut Prieteni! Am o problema, dentistul meu mi-a zis ca am o problema cu mandibulele, partea inferioara a gurii creste foarte repede si este cu mult mai scoasa decat partea superioara. Am fost la doi doctori unul mi-a recomandat aparat dentar ( costurile vor ajunge in cam 3000 lei si trebuie sa-mi mil pun acum ), celalat mia recomdat sa astept pana la 17-18 ani si sa ma operez ( pretul nu stiu ) si nu stiu ce sa fac, stau pe ganduri, aparatul se poate as nu ma ajute de tot si dupa ce il dau jos sa reapara problema asa mi s-a zis de unul dintre doctori, Va rog daca stiti ce ar fi mai bine, daca ati trecut prin asta va rog mult trebuie sa ma hotaras si chiar nu stiu ce sa fac. Multumesc celor care vor raspunde, rog seriozitate!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| pietrean a răspuns:

Nu ma pricep la asa ceva, dar o consultatie la al treilea medic ar fi necesar, decisiz.Te sfatuiesc sa mergi la un medic cu specializare maxilo-faciala.Si la noi in oras, Piatra Neamt, exista cabinete de genul asta.O sa intreb, ce este de facut!

| mOnAsX a răspuns:

Cred ca aparatul dentar e o solutie mai buna decat sa risti pe operatie