| ExplainedSixinx a întrebat:

Salut prieteni am si eu o intrebare care ma framanta am 20 de ani, 1.60 inaltime, 60 kg si 3 ani si 6 luni de sala si as dori sa stiu daca mai am vreo sansa sa cresc cu inotul...(dar nu prea cred fiind prea tarziu) va multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sansele sunt,intr-adevar, foarte mici(foarte putine persoane mai cresc la aceasta varsta).In orice caz, poti face inot pentru a te mentine in forma.Numai bine.

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu cred ca mai poti creste in inaltime. Dar poti afla cu siguranta facandu-ti o radiografie de pumn pentru a vedea daca s-au inchis cartilajele de crestere.

| Ucigasuldeprostie a răspuns:

Cam tarziu... mai poti creste cativa centimetri dar sa te tii de inot. Cel putin odata pe saptamana cate o ora minim.

| GeorgiavonPutzifer a răspuns:

sad Bai nu cred ca mai ai sanse sa cresti...

| alexgabyy29 a răspuns:

Nu prea cred ca mai ai ce sa faci sa cresti, ca te apuci de inot ca nu te apuci e prea tarziu...

| ExplainedSixinx explică:

Va multumesc tuturor... o sa incerc sa vad ce mai pot sa fac daca nu mai pot asta e whatever