Of saracul!Am citit povestea lui si chiar imi pare foarte rau pentru el.Asa tanar si cu un asa necaz. Sper sa stranga toti banii de care are nevoie.Si eu maine in drum spre servici ma voi opri la banca sa il ajut cu cat pot. Putin cate putin cred ca se va aduna.Ii urez insanatosire grabnica.
Da, este un necaz mare de tot. Cine doreste, sa incerce sa trimita si pe mail, la cei din lista, link-ul postat de tine. Sper din tot sufletul sa isi recapete sanatatea. Si eu am convingerea ca oricat de mica ar fi suma, conteaza.
Salut, du-te la romtelecom si cere numar pentru donatii e un numar cu 0900. si apoi faci pliante si le imparti cu numarul. daca vrei te ajut eu cu pliant si cu ce mai pot. white. weed e iu-ul meu daca pot fi de folos
Ideea cu romtelecom este foarte buna! Vezi daca poti rezolva (probabil sa nu coste prea mult activarea acelui numar special pentru donatii) si anunta-ne si pe noi!
DA,am lăsat un comment pe blogul lui Am făcut şi o postare pe blogul meu cu acest caz să vadă şi cei care-mi vizualizează blogul. Am dat mass în toate listele mele...cred ca prietenii mei şi mulţi alţii l-au ajutat!
Multă sănătate, Domnul să-l binecuvânteze.Sa arătăm încă odată că puntem fi Toţi Pentru Unu!
O zi frumoasă în continuare.
ObiectivulAnonim66 întreabă: