SoftCristi
| SoftCristi a întrebat:

Salut prieteni,
Am un prieten in Onesti aici care are 27 de ani si o problema medicala ce trebuie urgent rezolvata. Are nevoie de 50000E, pana acum impreuna cu ceva prieteni am strans cam 3000, dar incercam sa adunam cat mai mult. Asa ca orice 10 lei in plus sunt de ajutor.
www.operatiecosmin.blogspot.com
Aici gasesti toate detaliile, de asemenea si pe www.onestin.ro (siteul ONG-ului de tineret din care fac parte si care si-a propus sa ajute).
ssoftcristi e ID-ul meu de mess, 0754632291 un nr de tel.
Daca crezi ca poti ajuta cu o suma cat de mica, chiar si 10 lei te rog mult da un semn.
Tata a murit la 28 de ani, ceva ma impinge de la spate sa lupt pentru a-mi ajuta prietenul.
Multam si sa traiti,
spor!
Cristi

ps; nu pot posta la cauze nobile, nu stiu de ce.
Incercati sa dati vestea mai departe la prieteni.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Bunny a răspuns:

Of saracul!sadAm citit povestea lui si chiar imi pare foarte rau pentru el.Asa tanar si cu un asa necaz. Sper sa stranga toti banii de care are nevoie.Si eu maine in drum spre servici ma voi opri la banca sa il ajut cu cat pot. Putin cate putin cred ca se va aduna.Ii urez insanatosire grabnica.

emanuellex
| emanuellex a răspuns:

Da, este un necaz mare de tot. Cine doreste, sa incerce sa trimita si pe mail, la cei din lista, link-ul postat de tine. Sper din tot sufletul sa isi recapete sanatatea. Si eu am convingerea ca oricat de mica ar fi suma, conteaza.

| whiteweed a răspuns:

Salut, du-te la romtelecom si cere numar pentru donatii e un numar cu 0900. si apoi faci pliante si le imparti cu numarul. daca vrei te ajut eu cu pliant si cu ce mai pot. white. weed e iu-ul meu daca pot fi de folos

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Ideea cu romtelecom este foarte buna! Vezi daca poti rezolva (probabil sa nu coste prea mult activarea acelui numar special pentru donatii) si anunta-ne si pe noi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

DA,am lăsat un comment pe blogul lui happy Am făcut şi o postare pe blogul meu cu acest caz să vadă şi cei care-mi vizualizează blogul. Am dat mass în toate listele mele...cred ca prietenii mei şi mulţi alţii l-au ajutat!
Multă sănătate, Domnul să-l binecuvânteze.Sa arătăm încă odată că puntem fi Toţi Pentru Unu!
O zi frumoasă în continuare.

| malinne a răspuns:

Am doar 13 ani vreau sa te ajut dar nu stiu cum

Întrebări similare