| Jigokunokishi a întrebat:

Salut Prieteni! As avea o intrebare. Am fost la dentist si m-a trimis la un fel de doctor care cam tot cu aceeasi probleme se ocupa si mi-a zis ca am nevoie de un aparat dentar pentru ca barbia imi e mai scoasa ca partea superioara. Si un alt doctor (tot din domeniu) mi-a recomandat o operatie de mentoplastie(nu sunt sigur de nume ceva cu remodelarea barbiei). As avea nevoie de o parere a unuia care a incercat una din variante care e mai buna dintre solutii? Aparatul dentar mi-ar face barbia "normala" sau e mai sigura/buna operatia? (mentionez am 15 ani si sunt un pic mai dezvoltat fata de cei de varsta mea sau colegi). Astept cu drag pareriile voastre happy!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| mihaituneup a răspuns:

Iti recomand operatie, te scapii mai repede.
Aparatul trebuie purtat ceva timp si rezultatele nu sunt garantate 100%.

| observatorul a răspuns:

Stiu oameni care au corectat problema cu ajutorul unui aparat dentar. Acum depinde de starea actuala. Iti indic sa incerci prima data cu aparatul, vezi daca apar modificari inspre bine si ca ultima instanta sa recurgi la operatie.
Unde bisturiul intra se vor resimti oarecum pe viitor (ma refer la anumite disconforturi cand se schimba vremea).
Spor si sanatate multa!

| MyGoodLife a răspuns:

Aparatul dentar operatia e cam...dar mai du-te la un doctor si daca zice operatie operatie sa fie si daca zice aparat dentar aparat dentar sa fie

| Dinca_Oana_1988 a răspuns:

Buna! Pentru remodelarea barbiei este recomandata o operatie de mentoplastie. Uite aici toate informatiile despre procedura: http://drnitescu.ro/operatia-de-mentoplastie-tot-ce-trebuie-sa-stii/