anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut prieteni, eu am o problema mai delicata, e despre "barbatie", la varsta de 18 ani am penisul de 12 cm in stare erecta, imi e foarte rusine, voi ce credeti despre aceasta dimensiune? Eu vreau sa imi fac o operatie chirurgicala costa cam 2500 €, cam mult dar na... Macar cu 3 cm sa il mareasca.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Este cam dimensiunea medie in Romania, deci nu ai ncii un motiv sa iti fie rusine. Sa stii ca riscul operatiei este destul de mare, peste jumatate din cei care o fac suferin ulterior de probleme de potenta

| Freya1 a răspuns:

Poate ai norocu si mai cresti. Daca asa tie constructia nu ai ce sa faci

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Nu-ti face griji si nu-ti cheltui banii pe prostii. Cu asemenea scula poti face fericite majoritatea femeilor!

| mudokins78 a răspuns:

"Nu contează cât delung am păru! / important e cât şi cum gândesc!,.
(Lumeee, lumeee, soroo, lume, de ce eşti aşa haiină, de ce mă priveşti cu ură?)
Ai înţeles? 2500€ nu va rezolva problema!
Ţine cont de ce îţi spun! -sunt femei care se mulţumesc cu un dop de "şampanie"!, dar au parte de omul care ştie să o alinte, so mângâie, să spună o vorbă bună! Asta face toţi banii.
Succes.

| DovleacTurbat a răspuns:

Prietene, de banii aia f**ti zilnic 3 luni de zile.

| AlexDFY a răspuns:

Stai linistit

| WithinShadows00 a răspuns:

Mie imi e rusine de rusinea ta.

| JustAsimpleUser a răspuns:

Salut, fii încrezător pe tine, dacă tu crezi ca o ai mare o poți face și pe "ea" sa creadă asta, a face sex nu tine de lungimea, mărimea etc a peninsului, trebuie sa știi sa l folosești, și stai.liniștit ca sunt extrem de mulți care o au de 5-6 cm și sunt full de mușchi, trebuie sa fii echilibrat din toate punctele de vedere în pat ca sa faci o fata sa se simtă bine, tu fii doar încrezător în ceea ce poți face și nu ți pune întrebări despre ce nu poți face; ) sper ca te am ajutat, baftawinking