| Crunky a întrebat:

Salut Prieteni! Mi se intampla sa mai beau din aceeasi sticla dupa prieteni, rude etc, si cateodata, imediat a doua zii imi apare pe interiorul buzei un fel de abces sau bubita foarte dureroasa! Ce este acea bubita? Cu timpul am inceput sa ma feresc si sa incerc sa nu mai beau din aceeasi sticla dupa mai multe persoane! Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| nikol a răspuns:

Nu e bine sa bei dupa alte perosne poti lua mocrobi si poti sa faci si herpes,, saliva are multi microbi si de aia ti-a iesit bubite am patit si eu odata asa si de atunci nu mai beau dupa nimeni sau folosesc un pai daca e vb de suc sau apa.Te sfatuiesc sa nu mai bei dupa alti ca o sa faci si herpes

| MMihai a răspuns:

Ceva nu este în regulă, dar nu sunt absolvent de medicină. Normal dacă bei din aceiași sticlă cu alții sau utilizezi aceleași tacâmuri nespălate bine, poți avea parte de boli noi.

Mie mi se face limba alba daca beau dupa cineva, app nu stiu ce e ...srrry

| Ramonaaaa a răspuns:

Se mai intampla sa bem dupa membrii familiei,este,uneori ceva inevitabil. Oricum,daca bei dupa cineva, indiferent ca este sau nu din familie, poti lua microbi care duc la aparitia herpesului.
Mai multa grija data viitoarehappy!

| dn28 a răspuns:

Herpes.

| XxspeedxX a răspuns:

Eu zic ca nu e nici o problema! Poti sa bei in continuare. Eu beau de 2 ani si nu mi s-a intamplat nimic!