| Rina_2681 a întrebat:

Salut, prietenul meu vrea sa foloseasca ANABOLICE (STEROIZI). ce sa faca? este bine sau rau? mersi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este bine.Steroizii te umfla... dupa ce o sa se lase de ele, o sa aiba un corp mai urat decat a unui batran de 80 de ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca vrei sa ai un prieteni impotent, cu sani si gras, e bine.

| xjustfearless a răspuns:

Nu este bine... ei te ingrasa. daca vrea sa fie in forma sa se duca la sala.

| Manele Man a răspuns:

Prietenul tau poate sa faca ce vrea... dar stie ce face oare?
http://www.steroizi.ro/articole/efecte_secundare.php
un articol complet despre steroizi si efectele lor secundare

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

E rau... Sa mearga la sala doar pentru a se simti el mai bine, si incet-incet sa se formeze NATURAL. Sfatuieste-l sa nu regurga la steroizi, ai mai sus si alte motive.
Spor!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauta alt prieten. Asta va deveni un mutant! Serios! Sa nu spun ca daca faci si copii cu el vei avea probleme mari. Nu se gasesc manusi pentru 3 miini ( ca atitea va avea unul ) ochelari cu 3 lentile...
Asa ca... ori renunta el, ori tu!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde ce vrea sa foleseasaca depinde ce ciclu ce dozaj prea mult strica mai bine mai putin si cand vrea sa intrerupa sa o fac treptat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ba in *** daca nu stiti numai vorbiti daca nu stiti eu de 10 de ani fac sala si am bagat de toate primobolan, winstrol, Deca, testosteron si in primul rand zapacesti o femeie nici de cum sa ramai ipotent adica daca faci un ciclu de testosteron s ar putea sa plece femeia de la tinelaughing ca nu rezista acum depinde numai vorbiti daca nu ati folosit si natural te duci degeaba mai bine stai acasa

| cristinamarin12 a răspuns:

Prietenul meu a folosit probolan si a obtinut o masa musculara foarte buna
http://track.probolan50.ro/product/Probolan-50/?pid=116&uid=1440