| LiLlYAnNe a întrebat:

Problema mea este ca noaptea mereu scrisnesc din dinti si sunt agitata.Mai in scurt nu dorm bine. Ce pot face?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai probabil acumulezi mult stress si nervi de-alungul zilei, desi nu constientizezi asta, iar noaptea la nivel inconstient starea de neliniste se manifesta prin scrisnitul dintilor. Este necesar sa identifici cauzele care te fac sa fii agitata si stresata si sa le stopezi.

6 răspunsuri:
| DeeAnna. a răspuns:

Du-te la un medic. Cea mai sigura cale...winking

| 31957319 a răspuns:

Mi se intampla si mie, cand eram mai mic sa scrasnesc din dinti.
Ii vorba de stresul acumulat, te consumi, incearca sa abordezi lucruriile cu mai mult calm.
Is curios sa imi zici parerea medicului.

| clauss a răspuns:

E ceva pe sistem nervos, du-te la doctor

| ciumpalaku a răspuns:

Nu te ingrijora, nu ai nevoie de medic, e un simplu obicei. Daca pe sotul tau nu il deranjeaza care e motivul ingrijorarii? Probabil in ani de zile vei avea nevoie de dentist...
P. S. Esti din Rep. Moldova? Prietenii mei de acolo folosesc foarte des expresia "mai in scurt"

| missdeea28 a răspuns:

Du`te la medic... poate esti prea nervoasa, relaxeaza-te

Răspuns utilizator avertizat