anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Problema mea este urmatoarea : Mi se vad foarte tare bataile inimii, mai ales daca stau in picioare. Adica acolo sub pectoral, intre coase, se vede o particica de piele cum "bate", de cand ma stiu bataile erau vizibile. Am 1.70 si 57 kg si 16 ani, deci nu pot spune ca sunt foarte slab. Am vazut baieti mai slabi ca mine si lor nu li se vad bataile. Mi se pare foarte ciudat cand ma uit in ce hal se vad bataile. Si imi bate si des
Am fost si la medic, am facut ecografie sau ce e aia, un EKG si mi s-a spus ca intr-adevar am mai multe batai decat normal, cica un fel de tahicardie, daca tin bine minte mi s-a spus ca o "valva" scapa putin sange inapoi sau ceva de genul.
Nu ma simt rau sau ceva, nu obosesc mai repede ca altii, nu simt nimic rau, doar ma intreb de ce mi se vad asa tare bataile inimii

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| BogdanLuca a răspuns:

Calmeaza-te! Te agiti degeaba, nu ai nimic si nu are legatura cu tahicardia!

2 răspunsuri:
| BellaVampire a răspuns:

Buna!
Si eu vad uneori cum imi bate inima (cand depun efort) dar nu m-am speriat si nu m-am dus nici la medic.
Asta este ceea ce am gasit pe internet (dar eu nu pot face pentru ca sunt fata laughing ). Sper ca te ajuta! happy
Fa multe exercitii la sala sa-ti intaresti musculatura abdomenului si atunci pulsatiile inimii nu se vor mai vedea decat cu aparate.

| kevin12 a răspuns (pentru BellaVampire):

Fac sala si imi sunt chiar bine definiti muschii, atat pieptul, abdomenul, cat si intercostalii, dar degeaba am muschi, in acea zona tot mi se vad bataile. Si la medic m-am dus deoarece, o data cand eram racit si m-a consultat medicul de familie mi-a spus ca bataile inimii sunt mult prea "dese"