| cRaNs1MoRe a întrebat:

Pun intrebarea pentru cei ce s-au operat de apendicita.Va durea piciorul sau intr-o parte cand v-ati operat sau va spus doctorul ceva ca nu trebuie sa te doara? Am observat ca am toate simptomele in afara de astea doua.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Mihaela1964 a răspuns:

Ma durea abdomenul cu partea de sus a piciorului drept. La un consult medicul chirurg isi da seama daca e necesara sau nu operatia. Se pot face si analize si investigatii suplimentare pentru a confirma diagnosticul- nu vei fi operat in nici un caz inutil.

| DarkRevenge a răspuns:

Eu nu am avu apendicita, dar toata familia a avut. Daca ai apendicita iti amorteste piciorul drept si te doare in partea dreapta aproape de picior, ti-e rau, nu poti sa mergi.Ar fi mai bine sa consulti un medic ca sa-ti spuna sigur.Mie asa mi-au spus cei din familie. Sper ca te-am ajutat.happy

| cRaNs1MoRe explică (pentru DarkRevenge):

Am consultat... cel de familie mi-a spus ca am si m-a trimis la spital unde cel de acolo zis ca e o infectie.Totusi acum 1 luna am fost la ecografie si mi s-a spus ca am apendicele putin inflamat.